10

MEWARNA BERSAMA ADOBE PHOTOSHOP


adda ni memang tak pandai nak guna adobe photoshop sebenarnya .
lepas tengok gambar kawan-kawan yang edit  guna adobe photoshop tu lawa-lawa , teringin gak nak try . 
biar laa tak pandai pon . nak try jugakk ! *tibe-tibe marah sorang-sorang . 

bila tengok hasilnya sekali , lawanya . (perasan)
tapi tengok kedua kalinya .... wow ! sakit mata do . haha
jom sakitkan mata korang !

gambar asal :)

 hasilnya tak memuaskan hati langsung . wakakaka


hasilnya :(
maybe gambar ni adda edit tak menjadi disebabkan salah pilih model kot .

model : AZZAM
tempat : MELAKA kot

10 comments:

  1. boleh tahan chantek laa adaa, kena practice lg..hehe..owh mayb silap amek model kot eyh?hehe.kecik hati model tu nnt :D

    ReplyDelete
  2. zam belum pernah lg cuba ni.. teringin juga satu hr nt

    ReplyDelete
  3. sama r.
    x pandai guna adobe jugak.
    kalo edit pic besanye guna picasa atau edit on9..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba abg try sekali . mesti gempakk . heee

      Delete
  4. wahhhh. ada buat tutorial ni tak? cantik laaaa

    ReplyDelete
  5. cantik2 ! buat ke sy stu bleh ?? hehehe .. ^_^

    ReplyDelete

sila bagi kOmen terbaek sikit brO !

create by HASNIE ADDA