8

yeahh , dapat hadiah !

masa adda tengah tido ada orang call . dia suruh pergi ambil barang dekat CITY LINK EXPRESS . dia siap tanya lagi kenal ker tak city link tu . tengah mamai kan terus laa cakap tak kenal . dia explain panjang berjela  city link tuu kat mana . huhu . lepas mandi baru terfikir balik . apa city link tuu ? kat mana ? tengah mamai dia explain , mana laa nak ingat . last2 tanya kat facebook .


nasib baik ada yang jawab :) hehe

tadi jam 12 , pergi cari city link tu dengan ayah .
so dapat laa bungkusan ni .


rupe rupe nya hadiah dari COMEY COLLECTION :)
ni hadiah pertama yang sampai .


hadiah sebenar hanya pin . eh2 DVD pon ada .
hadiah ni adda join giveaway ni .

thanks akak :)
COMEY COLLECTION the best ! kih3

1

Free Giveaway by Yana

nak join klik banner :)

dh like . heee



TAMAT pada 25 MAC 2013



0

GIVEAWAY GOSSIP GIRL


HADIAH
  • SATU NOVEL "SEMILIR CINTA"
  • 5 RIBBON BROOCHES
  • 5 HEART BOOKMARK CORNER + 10 STICK BOOKMARK
  • 20 LAMINATED BLOGGER BOOKMARK
  • 9 LOLLIPOP ICE CREAM
50 PEMENANG DICARI !



6

don't lose it all by XPAX


korang pernah tengok tak kisah PERCINTAAN dan PERSAHABATAN antara amy , nick , joe ni .
alahh . iklan yang bersambung dari xpax laa .
sedih kot iklan ni .
neh nak cerita sikit ..

EPISOD 1
nick berjanji akan mengahwini amy setelah pulang dari luar negara .
tiba2 nick menghilangkan diri tanpa khabar berita .
amy berasa sangat kecewa dan sedih .
joe yang sekian lama mengimpan perasaan kepada amy telah membahagiakan amy .

EPISOD 2
nick telah menunaikan janji nya dengan membeli cincin kepada amy ketika berada di luar negara .
tapi ada sesuatu yang terjadi kepada nick yang menyebabkan nick hilang ingatan .
joe pula sengaja mengambil hati amy semasa ketiadaan nick .

EPISOD3
nick telah kembali untuk mengingati kembali kisah kisah hidup nya .
nick telah menceritakan kepada amy dan joe apa yang telah terjadi pada dirinya .
secara tiba tiba nick telah teringat kembali kisah percintaan antara dia dan amy .
pada waktu itu nick terus melamar amy .

BERSAMBUNGGG !
apa yang berlaku seterusnya ?
adakah amy akan menerima lamaran dari nick lantas menolak lamaran daripada joe .
ataupun sebaliknya ?
sama2 kita nantikan .


siap boleh undi lagi korang nak pilih joe atau nick tau . kelasss kau jah ! (klik gambar)
adda vote for nick .
nick bukan sengaja untuk meninggalkan amy ..
joe pon tak sepatutnya melamar amy sebab belum tahu lagi kisah nya sebenarnya kan .
kesian kat nick . haha
DONT STAB BACK FRIEND !



2

kurangkan tekanan dengan cara paling mudah !

Kajian  Jabatan Kesihatan dan Morbiditi Kebangsaan mendapati 14.4 peratus remaja berusia 16 hingga 19 tahun mengalamai masalah kesihatan mental berbanding dengan dewasa yang hanya mencatatkan 11.2 peratus kes. tapi yang lebih parah mangsa 16 tahun hingga 24 tahun pernah terfikir untuk bunuh diri tau .



kat sini adda nak kongsi cara paling senang nak kurangkan regangan. cikgu masa kat sekolah rendah yang ajar . hehe
  • pusing badan (kiri dan kanan)
  • pusing kepala (kiri, kanan, atas dan bawah)
  • pusing mata tengok ke kiri kanan atas dan bawah sehabis boleh .
  • tengok benda/objek yang jauh .
  • buka mulut seluas-luasnya .
  • herotkan bibir ke kiri dan ke kanan .
  • tegangkan juga seolah-olah sedang tersenyum .
  • muncungkan bibir sepanjang yang mungkin.


mudahkan . cubalah ! :)



1

Mrs.Erry 1st Giveaway


hadiah menanti yang bertuah :

tudung bawal 3 tone - 1 pemenang
tudung 3 layer - 1 pemenang
2 pasang brooch cantik - 1 pemenang
cute handphone case - 1 pemenang
gelang from thai - 1 pemenang
sepit beriben from thai - 1 pemenang
sabun beras - 1 pemenang
brooch rama-rama - 1 pemenang
chesse powder - 2 pemenang
topup RM5 - 5 pemenang


tarikh tutup 19 MAC 2013



7

Jom JOIN Bloglist JS 2013


adda dari na na na ganu kiterrr !

adda nak promote sikit ea .
tahun ni tahun melawat terengganu .
jom pakat pakat serang teganu tahun ni .
heeee


negeri cantik budaya menarik :)



2

Our Very First Mini Segment


jom join ramai ramai .

12.2.2013 dan akan berakhir pada 1.3.2013



2

Request: Saya Nak Doodle Alif Ismail V2.0


adda teringin sangat dengan doodle ALIF ISMAIL ni sebab lain daripada yang lain , lagipun doodle dia comel comel .
lagi satu , adda nak buat banner pakai doodle alif plak laa .

nak mata warna HAZEL . hehe

nah seposen untuk abang alif sebab rajin rajin nak tolong buat doodle .



1

1st beLog CONTEST : Mari Mengira by FakhRuru


comey nye BANNER diaa . KLIK !

adda dah kira CURLY nim dah sampai juling mata mata .
adda juga dah mintak bantuan adek adda tolong kira kan .

adda teka CURLY dalam gambar ni ada 79 . kih kih kih !

DUE DATE : 28 Februari 2013 - 11.59pm


1

semakan result SPM 2012 mac ini

Semak SPM 2013 Online Semakan Keputusan SPM 2012 Keluar 20 Mac 2013. SEMAK SINI!

bagi pelajar SPM 2012 termasuk adda pastinya merasai debaran apabila tiba saja bulan MAC .
fuhhh ! takk senang duduk jawabnya .
memang makan tak kenyang-kenyang .
mandi tak basah sebab tak ada air .
tidur jer lena sebab adda ni kuat tido . hehe

semak result SPM melalui SMS :
tarikh : 20 mac 2013
masa : bermula 10 pagi .

Check SPM Result 2013 Semakan Keputusan SPM 2012 Keluar 20 Mac 2013. SEMAK SINI!

taip :
SPM jarak KAD PENGENALAN jarak ANGKA GILIRAN
dan hantar ke 15888 .

setiap semakan akan dicas RM0.35 .


notaTangan : doakan kejayaan pemengang angka giliran TA026A167 dan calon calon SPM 2012.





1

akibat terpengaruh SETIA HUJUNG NYAWA

apa reaksi korang kalau terbaca ape yang budak ni tulis ??


ish ish ish ! budak budak zaman sekarang .
benda ni aku jumpa kat fb kwn aku .
cepat nye laa terpengaruh dengan ceritakan .
budak nim baru 18 tahun (sama umoo tuu)
tapi kalau tak berfikir panjang , macam macam budak ni akan buat .

notaTangan : ingat ALLAH sayanggg !


5

KPOP LOVER


 yeahhh ! ada contest kpop lover laa .
nak join ? KLIK

adda mula tau pasal KPOP ni sejak cerita
FULL HOUSE , MY GIRL , PLAYFUL KISS dulu .
dah lama kan . dah berhabuk pon .
heee .
artis KOREA yang adda sukee ::



comey takk ?
tapi yang paling kejam ,
adda tak tau pon nama dia . HAHA
baik tak payah minatkan .

DAN
kim ki bum : 



budak comey di TAG !
eonni | eonni |

Contest ni berlangsung selama sebulan ( 31.01 - 28.02 )



5

Short Segmen by Nurirwane & Miwaa


mangsa diTAG !

jom JOIN !

banyak hadiah tauuu .

  Tarikh tamat: 0̶9̶/̶0̶2̶/̶2̶0̶1̶3̶  TUKAR! 16-02-2013 (8 Malam)



8

Butterfly First GiveAway



comeykan BANNER nim .
jom join kat SINI !

diTAG cute !


TAMAT 12 AM 28 / 2 / 2013


PENGUMUMAM PEMENANG 3 PM (3 / 3 / 13)




7

segmen Jom Tambah Followers Blog by Anis Zainudin"


jOm JOIN !

mangsa diTag
dear | dear |



0

Aznil Haji Nawawi dapat gelaran DATUK


TAHNIAH kepada Pak Nil atas gelaran Datuk yang dikurniakan kepada beliau .
Beliau telah lebih 22 tahun berada dalam dunia seni .
Beliau juga telah membintangi lebih 10 FILEM dan mengacara lebih 22 rancangan .

notaTangan : semoga Pak Nil terus berjaya dalam bidang yang diceburinya .

5

Segmen Blog Kesayangan : Blog Coklateyes


segmen yang dibuat oleh seorang blogger yang porpular tau .
jom join SINI !

Bermula dari 1 Februari 2013(Jumaat) sehingga 22 Februari 2013(Jumaat)



8

Segmen Pantas AisyahHumaira


sweet kan banner kak niera nim .
jOin segmen nim sebelum masuk tidO . heee

diTAG
mung | mung |

jOm jOin ! SINI
28

Segmen Saya Follow U,U Follow Me By mselim3


segmen ni daripada SELIM .
jangan sombong2 tau .
join jer .

serba sedikit kata kata beliau :
Perlu buat entri kat blog.. Hanya perlu tinggalkan link blog korang kat ruangan komen entri ni, dan mselim3 akan senaraikan link blog yang join . Lengkap agar senang nak blogwalking. Semua boleh, tak kira blog baru atau lama, samada banyak atau kurang follower.. k .

bla . bla . bla . 
create by HASNIE ADDA