12

FACEBOOK bakal bertukar wajah lagii .



tak lama lagi facebook akan memperkenalkan NEW FEED baru untuk seluruh pengguna FACEBOOK .
nak tak nak terpaksa jugak ikut macam kes TIMELINE dulu .
heee . hahhh ? 
tak caye ? ni bukti :

masih tak jelas kan !

tengok sini pulakk .



macam tak caya kan . 

tapi adda pon tak tau betol ker takk . heee

just sharing !

12 comments:

  1. alahai..bertukar wajah lagi..hehe :)

    ReplyDelete
  2. tak sabar nak nengok wajah baru fb...=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuu laa . tak sabar2 rsa nya nk tngok . haha

      Delete
  3. Oh mesti lebih cantik lepas ni. Harap tak lambat loading. T___T

    ReplyDelete
  4. adoi tukar lagi ke...mcm xbest je yg baru tu kan...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nmpak macam tukar terbalik sekali kan :)

      Delete
  5. mcm xbest jee fb brwajah baru..

    ReplyDelete
  6. oo yeke baru tahu... gempak tu

    ReplyDelete

sila bagi kOmen terbaek sikit brO !

create by HASNIE ADDA