24

POLITEKNIK OR KPTM ?

assalamualaikum :)

dah lama adda tak update blog . sunyi sepi jer blog adda nii kan . al maklum laa sibuk uruskan hal-hal peribadi kawin .
sekarang adda tengah pening nak pilih jalan mana untuk sambung belajar .


POLITEKNIK OR KOLEJ POLY-TECH MARA

kalau di POLITEKNIK adda dapat kos Kejuruteraan Elektronik (Komunikasi) . jauh tersasar dari kos mase ambil masa sekolah teknik dulu , kejuruteraan awam . kalau dekat KPTM pulak , adda dapat kos Computer System & Networking . haaa ! adda minat laa kalau bab bedah membedah software nim . tapi kptm ni swasta . mahal kot dolll .

adoii . pening arr nak masuk yang mana . jom kita nyanyi kejap . haha

kita tak tahu antara dua ,
hala yang berbeza ,
kiri kau menjanjikan cinta ,
kanan menjanjikan kerjaya ,
oohh yang mana ??!

kita tak tahu antara dua ,
pilihan yang nyata ,
sebelah hati inginkan cinta ,
sebelah lagi inginkan cita ,
agar hati membimbing kita ,
TAK TAHU ANTARA DUAAA ..

OPINION PLEASE !!



6

kerusi pon boleh tipu mata aku . ish !

ASSALAMUALAIKUM :')

dah lama tak update blog . rindu plak rasenye . hari nim adda nak kongsikan pasal kerusi penipu ni .


cuba perhatikan kerusi ini .
jangan tertipu dengan ilusi mata optik kita :)
pastuu cuba teka , kerusi ini mengadap ke depan , belakang , kiri atau kanan ?
dah ada jawapan ??
GOOD ! *tak aci tukar jawapan k .

sekarang tengok gif nim japp .

The Hidden Chairs

sapa tertipu macam adda ?
kita gengg ! haha
tapi kalau anda tak tertipu , anda HEBAT !

jom tengok lagii :)

The Hidden Chairs

The Hidden Chairs

The Hidden Chairs

penipu betol laa kerusi nii . memang nak kena belasah ni . heee

6

ozil : islam agamaku :)

assalamualaikum :)


David Villa terima padah.

Christiano RonaldoBagi saya, David Villa terkena azab daripada Tuhan umat Islam selepas dia menghina sahabat saya iaitu Mesut Özil dengan mengatakan "F#@K Muslims". Ozil sebelum beraksi selalu membaca doa dan dia marah orang meghina islam kerana islam adalah agamanya. sejak akhir-akhir ini,Villa sering mengalami kecederaan yang berpanjangan secara berterusan. Paling terbaru,dia terkena penyakit batu karang. Saya lihat sebelum insiden dia dan Ozil,dia merupakan pemain yang sihat dan cergas. Ozil pernah berkata pada saya bahawa itulah azab dan hukuman yang Villa terima selepas menghina Allah S.W.T. 

mesut ozil sebelum perlawanan 




ALLAH maha besar :)
adda minat mereka ! heee




12

berita baik untuk kaum hawa :)

assalamualaikum :)

tengah layan facebook tadi , terjumpa benda alah ni . haha
sapa nak ??


sesuai tak dengan korang ??
hubungi dengan segera tau . heee


create by HASNIE ADDA