28

Segmen Saya Follow U,U Follow Me By mselim3


segmen ni daripada SELIM .
jangan sombong2 tau .
join jer .

serba sedikit kata kata beliau :
Perlu buat entri kat blog.. Hanya perlu tinggalkan link blog korang kat ruangan komen entri ni, dan mselim3 akan senaraikan link blog yang join . Lengkap agar senang nak blogwalking. Semua boleh, tak kira blog baru atau lama, samada banyak atau kurang follower.. k .

bla . bla . bla . 

28 comments:

  1. Assalammualaikum...

    Terima kasih bebanyak hasnie adda sudi join segmen saya,,,

    mselim3

    pls: pape nanti saya buat bloglist blogger yg join segmen nie k..utk sama2 follow memfollow k

    ReplyDelete
  2. hye..follow dr segmen yg same.. selmt berkenalan :)

    http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2013/02/saya-follow-u-u-follow-me.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  5. Salam kenal...
    Follow sini dari segmen sama.. =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  6. untuk tambah follower anda kena komen blogger lain dan tglkan link anda kat kotak komen blogger lain k...

    mselim3

    ReplyDelete
  7. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum...Saya juga dari segmen yg sama. Dah follow blog awak. Jemputlah ke blog sy bila free. Happy blogging and TQ.

    http://jukdin.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  9. elloo...saya dah follow...dari segmen yg sama...

    http://eikorina.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  10. datang dari segemn yang same..done follow you..follow me back..=)

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yg sama.. saya follow u.. u follow me ya. =)

    http://norumara.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by_5.html

    ReplyDelete
  12. Datang n follow segmen yg sama ..

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me.html

    ReplyDelete
  13. done follow =) follow me back

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum...

    singgah dari segmen sama :)

    http://www.khairilmazri.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama :) singgah n follow http://karipapkensar.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  16. A'kum...singgah dari segmen yang sama...done follow ur blog..jom follow blog saya...tengs...;)

    http://nurhidayahatta.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-u-u-follow-me.html

    ReplyDelete
  17. http://wanecha178.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-u-u-follow-me.html

    done folo..dr segmen sama

    ReplyDelete
  18. ekhem...ekhem..
    assalam....
    salam kenalan dari cinta03...

    http://bebelancinta03.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-u-u-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  19. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    angkat kaki join sini :)

    adik nie keja pertahanan awam ke?

    ReplyDelete
  20. blogwalking.. dari segmen y sama singgah blog ni :) done follow u & don't forget to follow me back :)..

    http://musesprodigy.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  21. dari segmen yang sama :D
    done follow #

    http://ehfarahin.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  22. assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh :)

    belog jcb datang melawat kawasan.. hihi keep in touch ^^
    follower #94 yeayy~

    ReplyDelete
  23. dtg sini dr segmn yang sama dan slm kenal.
    http://www.jiakreatifelt.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  24. as salam
    sy dari segmen yg sama...cantik blog nie...sy sangat sukaaa....
    http://sakuradza.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me.html

    ReplyDelete
  25. Salam kenal...
    Follow sini dari segmen sama.. =)

    ReplyDelete

sila bagi kOmen terbaek sikit brO !

create by HASNIE ADDA