32

saya blogger dari negeri .........



sedang blog walking di blog fizgraphic tibe2 aku ternampak banner yang menarik nii .


nak join klik SINI

SAYA BLOGGER DARI TERENGGANU KITERRR !

apa yang menarik kat kawasan kampung aku ?
kat sini ada satu kedai tau yang menjual nasi lemak .
jual nasi lemak ? 
biase jer kan ?
haha .. memang pon .
tapi yang menarik nye tentang kedai ni ,
ia menjual nasi lemak pada TENGAH MALAM tau .
nasi lemak mereka biasenye akan habis pada jam 5 PAGI .
hebatt kangggg ??
haha

nama kedai tuu
NASI LEMAK BAWAH RUMAH


ramai takk ?
fuhh ! memang penat kalau nak beratur .
jom lepak kat tangga jap bersama 
STARBUCKS . haha









32 comments:

  1. pernoh dgor nasi lemok ni..kat mane ehh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . yeker ? fomous gakk kedai ney . sampai kat kelantan ad org kenal tau . dekat pasir panjang :)

      Delete
  2. DEQ FOLLOW SINI :)

    GANU KAT MNE NI ? DEQ KAT SETIU :)

    ReplyDelete
  3. segmn same :) http://aswaleyla.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
    kat mane ea ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp . kat pasir panjang , batu buruk . hee

      Delete
  4. saya terbang dr selangor.
    WOW ! terengganu? teringin nak menjejakkan kaki di sana.

    http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaa . jauh nyee ! haha . nak dtg terengganu ? jom laa . thun melawat trgganu 2013 .

      Delete
  5. ni jiran terengganu dtg singgah :)
    dari segmnen yg sama,
    done follow sini,
    hit me back :)

    http://nevagettoolate.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  6. wah . hebat nya :) dtg dr segmen yg sama . salam perkenalan . :)
    http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. dari segmen yang same.. negeri yang same. dtg mengfollowkan diri ke blog ni.. jemput ke blog sy :D

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-by-apit.html

    ReplyDelete
  8. Dari segmen yang sama,

    Dah follow awak,

    Jom follow saya jugak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

    ReplyDelete
  9. saya dh follow sini

    saye org ganu gop

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice blog :]

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  11. dah follow sini..
    dari segmen sama..
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  12. singgah sini , from the same segmen :D

    salam perkenalan :)

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  13. follow dari segmen sama:
    http://fiqansz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    jom join:
    http://fiqansz.blogspot.com/2013/01/segmen-up-kan-follower-2013-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  14. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di malam hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & dah lama FOLLOW sini` Now dah add G+ sekali ;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  15. haa...memang pernah dngar tentang nasi lemak bawah rumah nie. orng sanggup beratur panjang and dtng awal. memang sedap eh...

    salam perkenalan dari cik Putih blogger dari Terengganu

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  16. orang tganu singgah sambil nok gollek guling bating sini bleh dop? hehe.. btw, deno dari segmen yg sama... jom!

    eh tumpang tanya... kat mana ada jual nasi lemak tu...?

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  17. salam kunjugan dari segmen yang sama.. saya blogger dari perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  18. Dari Ngeri sembilan datang ke Ganu , Harap Ganu sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  19. ASSAKAMMUALAIKUM , budak kedah mai terjah blog ampa ! terjah la balik nowh :)
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  20. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  21. I'm a blogger from Kel. :)

    Follower ke 19. Mind visit and follow me back? :D

    ReplyDelete
  22. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama..^^ saya dari SELANGOR^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

    ReplyDelete
  23. done follow...follow la kite balik ye.. :)


    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  24. Salam..dr segmen yg sama..kte dr penang.. ;) btw singgah n follow u dear.

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  25. http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    salam kenal dari ciksu:D
    singgah dari segmen yang sama..
    dari kedah

    i follow ;D

    ReplyDelete
  26. hai.. yeen dtg dari segmen yang sama
    jom terjah ke nogori plk :)
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  27. dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete

sila bagi kOmen terbaek sikit brO !

create by HASNIE ADDA